Wednesday, 24 February 2016

Berhari Raya Bersama Dia ~ 2015

Assalammualaikum..

Selamat Hari Raya 2015...

Ni kisah sambungan drama AKASIA yg tergantung dari tahun lepas..
selesai misi mencari baju raya maka beraya lah kita

OK tahun 2015 ni special sikit..sebab dah ada calon suami..hahah..
set date kami nk jumpa masing2 punya family..hikhikhik..
Maka bermula la episode yg mendebarkan..
dia dtg dulu rumah sy..masa tu semua adik bradik ada kecuali abg kedua sy..dia pergi khuruj dia India selama 4bulan.. Masing2 dah standby nk terkam Inteview dia..
maklumla..sy anak bongsu.. dan ni kali ke 2 bwk calon jumpa family..
so mereka lebih berhati dalam sesi soal siasat.. Sian dia muka cuak..
*Tapi hakikatnye..sy yg byk kena bahan..sampai hati akak n abgku..
ktorg dah pakat nk cakap bihun sup tu aku yg masak depan si dia..
tp ibuku slumber jer ckp depan dia "Bukan kak ana ker yg masak."
Damn mati kutu di situ..bru nk blagak..huh..

Selesai sesi di rumah sy.. Now turn di rumah dia..
hehehe.. jom pi Taiping..


Selamat Hari Raya...

Sy dan En.Abi

Muka excited terlepas ujian pertama..

Pou gebu dia..

Alhamdulilah..kedatangan sy di sambut baik oleh family dia..huhuh..
rugi la lau family dia tolak menantu gebu mcm sy..hahah..

*Balik siap tapau durian 1 bonet.. huhuh..durian batu kurau tu.. trima ksih fmly bakal mentua sy..hahah
Confident terlebih...




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.